Sharing

Home / Sharing

ZD Share’nGo tiha revolucija na 100 načina

Share’nGo usluga odgovor je na suvremene potrebe građana za urbanom mobilnošću. Ona je komplementarna postojećim oblicima javnog prijevoza i kvalitetna alternativa vlasništvu nad osobnim vozilom. Car sharing omogućuje korisnicima da koriste vozilo upravo onoliko koliko im uistinu treba bez troškova poput parkiranja, goriva, osiguranja i održavanja.
Car sharing spaja suvremenu tehnologiju s ekonomijom dijeljenja te ekologijom. Zahvaljujući dijeljenju vozila, smanjuje se opterećenje prometnica i parkirališnih mjesta te zagađenje zraka ugljičnim dioksidom.
Uobičajeno, tijekom dana privatni automobil se koristi oko 5% u svrhu vožnje, a u ostatku vremena zauzimaju nepotrebno parkirališta. Prema našem iskustvu, zajedničko vozilo se koristi oko 6 sati dnevno. To smanjuje za 10 puta zagušenje grada, što je povećanje od 10 puta dostupnosti prostora.

Family & Friends ZD Share’nGo

Naš prijedlog: podijelite korištenje vozilo s prijateljima i istomošljenicima, članovima obitelji, pa čak i s punicom. Isplati se, a čuvate okoliš! Kako financirati zajedničku kupnju i podijeliti troškove? Odgovor možete pronaći kod ovlaštenih koncesionara u Vašoj blizini. Ovdje se možete registrirati, nakon čega ćemo Vam dogovoriti termin!

Business ZD Share’nGo

Share’ngo Business je usluga dijeljenja vozila za poslovne korisnike. Business usluga se može koristiti pojedinačno „Freelancer“ ili kroz zajednički korisnički račun “Business account“ na koji je povezano više djelatnika jedne tvrtke ili organizacije. Uštede su moguće do 70% u odnosu na konvencionalna vozila, povrat investicije od 1 do 2 godine, ovisno o prijeđenoj kilometraži!

Reference ZD Share’nGO

ZD Share’nGo aplikacija za učinkovito dijeljenje vozila između privatnih i poslovnih korisnika, od 2015. g. je u funkciji u većim i manjim gradovima Italije – u Rimu, Firenci, Milanu, Modeni, itd. sa više od 2600 vozila. Učinkoviti „fleet management” za poslovne korisnike koriste brojne tvrtke sa više od 1500 vozila.
Brojke u Kini ovdje nismo navodili – informacije radi: samo 2017. je prodano 42,000 vozila D-modela!
Share’nGo sustav je implementiran u suradnji s gradskim upravama u Pisi, Modeni, Milanu i Rimu. Sustav i električna vozila ZD su pobijedila na natječaju izravne konkurente Daimler’s Smart, VW Up! i lokalne Fiat 500 marke. Učinkovitosti sustava doprinosi i činjenica da privatni korisnici vozila koriste vikendom, kada poslovnjacima vozila nisu potrebna.
Share’ngo Family i Business je od 2018. dostupan u Slovačkoj i Njemačkoj, a početkom 2019. će biti dostupan u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj u svim varijantama D-modela i X1 E-SUV (5 osoba, domet >450 km).
Ovdje se možete registrirati, nakon čega ćemo Vam dostaviti Share’nGo PP prezentaciju u PDF formatu.