B2B

Home / B2B
Speaker
Nudimo dokazanu kvalitetu ZD električnog vozila, praktičnost i sigurnost, te jedinstvenu uslugu. Ekonomičan je i prikladan za pojedince kao i za tvrtke. Umreženo upravljanje voznim parkom, za optimizaciju poslovanja i ekološki osviještene tvrtke i voditelje poslovanja. Pogodnosti vec od 1 vozila, ušteda i do 70%!
FLOTNA VOZILA

Oprema upravljanja za male i velike tvrtke

Speaker
Imate cijeli tim u tvrtki koji se brine o raspoloživosti, servisu, ključevima i ostalome za svakodnevno funkcioniranje poslovanja? Zajedničko korištenje je naša specijalnost, u susjednoj Italiji već 5 godina više od 2600 ZD vozila na cesti u šeringu. Zatražite personaliziranu ponudu!
DIJELJENJE VOZILA

Šeranje strujića za pojedince i tvrtke

Speaker
Povrat investicije kroz 1 do 2 godine, ovisno o prijeđenoj kilometraži. Mogućnost tvorničkog opremanja s jedinstvenim rješenjem Share’ngo Business aplikacikom u stvarnom vremenu. Praćenje lokacije i komunikacije s vozačem, re-definiranje dostavnih ciljeva I drugim, u svrhu optimiranja troškova dostave. 300 L prtljažnik!
DOSTAVNE TVRTKE

Dostava hrane uz minimalne troškove

Speaker
Trgovački predstavnici imaju i dodatne dužnosti. Dio njih bavi se prodajom proizvoda i dostavom, na pr. svakodnevne opskrbe kafića, ili usluga manjih servisa, što zahtijeva obilazak većeg broja klijenata tijekom dana. ZD osobna vozila imaju 300L prtljažnik, u koji stane sve što je potrebno za većinu potreba.
TRGOVAČKI PUTNICI

Svakodnevni obilazak klijenata i dostave

Speaker
Potreban vam je pouzdan partner za najam vozila ili dodatnu turističku ponudu? Treba vam uslužno airport e-vozilo za goste? Želite gostima ponuditi najam za izlet u okolicu, kampistima za odlazak u šoping? Postanite naš partner i ostvarite dodatne prihode. Pošaljite nam e-mail i krenimo surađivati!
TURIZAM I HOTELI

Rent-to-rent usluga

Speaker
Thinking about environmental protection and public image? Planning to buy an electric vehicle as a second family car for your family members, daily office jobs like post office delivery and other town rides? Come to the flagship Volvo & Zhi Dou Moto-Ris center with more than 70 years of tradition and experience, try out our electric vehicles.
DIPLOMATIC SALES

Town staff e-rides