Geely-Cenntro Metro eCUV

Posted in CENNTRO_MODELI_SPECIFIKACIJE / Posted By: Zeljko
30
lis

Cenntro model Metro nova akvizicija Geely Auto Group –

Idealno lako dostavno električno vozilo, 8m³/1050kg, domet 300km, za industriju, trgovinu, turizam!

Kompaktan – snažan, umrežen, s 300 km dometa


Kompaktno, snažno i pouzdano električno vozilo malih dimenzija. Specializirano vozilo za dostavu unutar gradova i zona u kojima je zabranjen prijevoz vozilima s dizelskim/benzinskim motorima. Ugodno za vožnju, savršeno prilagođeno gradskom prometu.
Šasija je izrađena od visoko kvalitetnog ABS polimera. Ovaj materijal daje vozilima veću sigurnost, izdržljivost, čvrstoću i otpornost na koroziju.
Ukupna težina METRO-a je samo 575 kg (bez baterija); to je najlakše vozilo u klasi.
Kompaktan električni motor ugrađen je nisko u podu vozila.
Električni pogon je među najboljima koji je dostupan u ovoj kategoriji vozila, gotovo bez potrebe za održavanjem. Čelikom ojačana kabina pomaže u smanjenju deformacije vozačkog prostora u slučaju sudara.
Rezultati crash testa prelaze sve zahtjeve i stroge europske sigurnosne standarde. Lagani i robustan dizajn šasije rezultira izvrsnim omjerom snage i performansi. Prostrana staklena kabina, s dva sjedala, s indikatorima kontrole čine vozilo udobnim i lakim za upravljanje.

Eventbrite - #Geely-ZhiDou - Smart Ev Car Launch & Test Drive

Metro Video službeni video proizvođača


Geely Auto Group je početkom 2018. najavila da će uskoro objaviti lokaciju novog proizvodnog pogona u Europi. U konkurenciji su Slovačka i Mađarska.

Metro Galerija detalji i raspoložive konfiguracije karoserija

Pravna obavijest

Prikazane fotografije modela su simbolične, informativne prirode. Raspoloživa oprema je informativnog karaktera, dijelom se odnosi na dodatnu opremu pojedinih modela i serija. Za konkretnu ponudu obratite se ovlaštenom koncesionaru. Zadržavamo pravo izmjene podataka bez prethodne najave. CB®/EV/Importer Croatia & Slovenia 2018

Geely News provjerite sve novosti iz medija

Pročitajte iz medija objave o jednom od naj-inovativnijih konzorcija današnjice, tvrtkama u vlasništvu, planovima, dostupnim vozilima/modelima, budućim događanjima i promocijskim akcijama u Hrvatskoj i Sloveniji.

Eventbrite - #Geely-ZhiDou - Smart Ev Car News & Blog Objave
Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *